Generelt
vægtning rigtigt udregnet?
30. juli 2007 af
nimwa2 (Slettet)
Har jeg udregnet dette korrekt eller forkert?
Fag - Karakter * vægt = sum
Afsætning B
- mundtlig 7 * 1,5 = 10,5
Dansk A
- skriftlig 4 * 1 = 4
- mundtlig 4 * 1 = 4
Engelsk A
- mundtlig 7 * 1 = 7
- skriftlig 10 * 1 = 10
Informationsteknologi C
- mundtlig 12 * 0,5 = 6
IØ B
- mundtlig 2 * 1,5 = 3
Matematik A
- mundtlig 0 * 1 = 1
- skriftlig 2 * 1 = 2
Spansk A
- mundtlig 4 * 1,5 = 6
- skriftligt 2 * 1,5 = 3
Virksomheds Økonomi A
- mundtlig 2 * 1 = 2
- skriftlig 10 * 1 = 10
Vægtenes sum er 14,50
Karakterenes samlede sum er 68,5
68,5 / 14,5 = 4,724
Fag - Karakter * vægt = sum
Afsætning B
- mundtlig 7 * 1,5 = 10,5
Dansk A
- skriftlig 4 * 1 = 4
- mundtlig 4 * 1 = 4
Engelsk A
- mundtlig 7 * 1 = 7
- skriftlig 10 * 1 = 10
Informationsteknologi C
- mundtlig 12 * 0,5 = 6
IØ B
- mundtlig 2 * 1,5 = 3
Matematik A
- mundtlig 0 * 1 = 1
- skriftlig 2 * 1 = 2
Spansk A
- mundtlig 4 * 1,5 = 6
- skriftligt 2 * 1,5 = 3
Virksomheds Økonomi A
- mundtlig 2 * 1 = 2
- skriftlig 10 * 1 = 10
Vægtenes sum er 14,50
Karakterenes samlede sum er 68,5
68,5 / 14,5 = 4,724
Svar #1
30. juli 2007 af Peden (Slettet)
Fremgangsmåden er korrekt, jeg har ikke tage stilling til de enkelte linier.
Skriv et svar til: vægtning rigtigt udregnet?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
