Matematik
Algebraens fundamentalsætning
31. juli 2007 af
stræber-pigen (Slettet)
Hvordan bevises Algebraens fundamentalsætning.
Hvis p(x) er m-dobbeltrod i x0 er
p(x0)=p'(x0)=p''(x0)=...=p^(m)(x0). Hvordan bevises det? Jeg kan ikke finde det nogen steder..
Hvis p(x) er m-dobbeltrod i x0 er
p(x0)=p'(x0)=p''(x0)=...=p^(m)(x0). Hvordan bevises det? Jeg kan ikke finde det nogen steder..
Svar #1
31. juli 2007 af Erik Morsing (Slettet)
Her er forskellige muligheder: Da påstanden i sin tid kom frem, blev det gjort uden bevis. Beviserne er:
!) topologisk
2) kompleks analytisk
3) algebraisk
Jeg kan sende dig dem, men inden jeg gør det, så vil jeg gerne vide, om du kunne bruge det andet jeg sendte?
!) topologisk
2) kompleks analytisk
3) algebraisk
Jeg kan sende dig dem, men inden jeg gør det, så vil jeg gerne vide, om du kunne bruge det andet jeg sendte?
Svar #2
31. juli 2007 af stræber-pigen (Slettet)
#1 Jeg er i gang med at studere det lige nu faktisk.. jeg skal nok skrive til dig når jeg er færdig ;)
Skriv et svar til: Algebraens fundamentalsætning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
