Kemi
beregne mængden
19. august 2007 af
Chimmi (Slettet)
hej, hvordan er det nu man laver denne opgave..
Hvordan beregner man massen af den mængde stof, som skal anvendes til fremstilling af 2,50L 0,500 M MgBr2?
Hvordan beregner man massen af den mængde stof, som skal anvendes til fremstilling af 2,50L 0,500 M MgBr2?
Svar #1
19. august 2007 af Hindsborg (Slettet)
MgBr2
Mw(gram/mol) 184.113
m(gram) 0,5
n(mol) 0,005
c(mol/l) 0,002
v(liter) 2,5
Med udgangspunkt i n=m/Mw og n=c*v
Noget i den stil du er ude efter? (har fortæret enormt meget af det, i løbet af sommerferien).
Mw(gram/mol) 184.113
m(gram) 0,5
n(mol) 0,005
c(mol/l) 0,002
v(liter) 2,5
Med udgangspunkt i n=m/Mw og n=c*v
Noget i den stil du er ude efter? (har fortæret enormt meget af det, i løbet af sommerferien).
Skriv et svar til: beregne mængden
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
