Matematik
log
22. august 2007 af
saif89_dk (Slettet)
hej..
hvordan løse man den her lignig..
logx=2log3
hvordan løse man den her lignig..
logx=2log3
Svar #3
22. august 2007 af Benjamin. (Slettet)
#2 Nej. Der menes med #1:
exp_10(log_10(x)) = exp_10(2·log_10(3))
<=> 10^(log_10(x)) = 10^(2·log_10(3))
Grunden til at man gør sådan er, at 10-talslogaritmen log_10 og eksponentialfunktionen med grundtallet 10 er hinandens omvendte funktioner.
exp_10(log_10(x)) = exp_10(2·log_10(3))
<=> 10^(log_10(x)) = 10^(2·log_10(3))
Grunden til at man gør sådan er, at 10-talslogaritmen log_10 og eksponentialfunktionen med grundtallet 10 er hinandens omvendte funktioner.
Svar #5
22. august 2007 af peter lind
Det her er lidt nemmere
log(x) = 2log(3) = log(3^2) = log(9) så x = 9
log(x) = 2log(3) = log(3^2) = log(9) så x = 9
Skriv et svar til: log
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
