Matematik
Ubestemte integrale
22. august 2007 af
Ida20 (Slettet)
Hej
Vi har fået et ubestemt intergrale med hjem i matematik vi skal regne til i morgen.
Men kan altså virkeligt ikke gennemskue den, vores lærer siger at vi skal omskrive den inden vi kan løse den. Men syntes ikke jeg kan komme nogen vegne:
Udregn nedestående ubestemte integrale:
U = intergale tegnet.
U tanx(tanx -1/tanx)dx
Jeg omskriver så:
U tan^2 -1 dx
Jeg vælger så at sætte t = tan^2
Nu kan jeg så ikke komme længere da jeg ikke kan differantiere tan^2.
Håber i kan give en hånd.
Vi har fået et ubestemt intergrale med hjem i matematik vi skal regne til i morgen.
Men kan altså virkeligt ikke gennemskue den, vores lærer siger at vi skal omskrive den inden vi kan løse den. Men syntes ikke jeg kan komme nogen vegne:
Udregn nedestående ubestemte integrale:
U = intergale tegnet.
U tanx(tanx -1/tanx)dx
Jeg omskriver så:
U tan^2 -1 dx
Jeg vælger så at sætte t = tan^2
Nu kan jeg så ikke komme længere da jeg ikke kan differantiere tan^2.
Håber i kan give en hånd.
Skriv et svar til: Ubestemte integrale
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
