Tysk
tysk hjælp
22. august 2007 af
sweetgirl16 (Slettet)
er der nogen der kan hjælp mig med at oversæt det til tysk::
navneord, tillægsord, udsagnsord
nutid, datid, før nutid/datid
navneord, tillægsord, udsagnsord
nutid, datid, før nutid/datid
Svar #2
22. august 2007 af u2006 (Slettet)
nominativ = navneord
adjektiv = tillægsord
verbum = udsagnsord (det man kan sætte "at" eller "jeg" foran)
perfektum = førnutid (jeg har været)
plusquamperfektum = før-datid (jeg havde været)
adjektiv = tillægsord
verbum = udsagnsord (det man kan sætte "at" eller "jeg" foran)
perfektum = førnutid (jeg har været)
plusquamperfektum = før-datid (jeg havde været)
Svar #4
03. september 2007 af rasmuslodberg (Slettet)
hjææææææælp
hej jeg har et lille problem med det her stykke tekst.
MEXICO
Mexico city er en af verdens største byer, har for længst passeret de 20 millioner indbyggere og tallet stiger dagligt. vil man have landets historie fortalt i billeder må man ikke undlade at besøge den fine gamle parlamentsbygning palacio nacional på kanten af zocale.
vil en ikke rigtig hurtig oversætte den til mig,
hej jeg har et lille problem med det her stykke tekst.
MEXICO
Mexico city er en af verdens største byer, har for længst passeret de 20 millioner indbyggere og tallet stiger dagligt. vil man have landets historie fortalt i billeder må man ikke undlade at besøge den fine gamle parlamentsbygning palacio nacional på kanten af zocale.
vil en ikke rigtig hurtig oversætte den til mig,
Skriv et svar til: tysk hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
