Matematik

Trekant

23. august 2007 af LarsUlri (Slettet)
For to ensvinklede trekanter ABC og AB'C' oplyses det at: AB=10 AC=6 AB'=15 BC=8 , samt begge trekanter er rette.

Beregn B'C'.


Nogen der kan hjælpe mig?

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. august 2007 af Sonja R (Slettet)

Find forholdet mellem AB og AB' og gang så de andre sider i ABC med dette tal. Alle siderne blive jo forholdsmæssigt lige meget større når trekanterne er ensvinklede...

Brugbart svar (0)

Svar #2
26. november 2009 af Cpndk (Slettet)

 hvordan er du kommet frem til at BC = 8 ? det er umuligt at bruge pythagoras med mindre du ka regne kvadratrod af 10 og 6 ? 


Skriv et svar til: Trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.