Matematik
løsning til differentialligning
25. august 2007 af
trudifrudi (Slettet)
Bestem til differentialligningen
dy/dx=(x+1)(y-1)
den løsning hvis graf i det punkt der har førstekoordinat 1 har en tangent med hældningskoefficient 3
dy/dx=(x+1)(y-1)
den løsning hvis graf i det punkt der har førstekoordinat 1 har en tangent med hældningskoefficient 3
Svar #3
25. august 2007 af ibibib (Slettet)
dy/dx=(x+1)(y-1)
S 1/(y-1) dy = S (x+1) dx
ln|y-1| = ½x²+x+c
osv.
S 1/(y-1) dy = S (x+1) dx
ln|y-1| = ½x²+x+c
osv.
Skriv et svar til: løsning til differentialligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
