Matematik

hjælp til at finde a i ligning

26. august 2007 af Ka. (Slettet)
Hej nogen der kan hjælpe mig med hvordan jeg finder a i denne ligning: 21 = 7*a^9 ? dette er en ekspontialfunktion!

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. august 2007 af Esbenps

21 = 7*a^9

21/7 = a^9

(21/7)^(1/9) = a

Sådan...

(At opløfte noget i 1/9 er det samme som at tage niende-roden på begge sider)

Svar #2
26. august 2007 af Ka. (Slettet)

mange mange tak :)

Skriv et svar til: hjælp til at finde a i ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.