Matematik

Brøker

27. august 2007 af Lisa02 (Slettet)
Hvad menes der med at man skal skrive fx 1/7 som forskel mellem to brøker?

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. august 2007 af ibibib (Slettet)

Er det hele opgaven?

Brugbart svar (0)

Svar #2
27. august 2007 af mathon



tal_2 - tal_1 = 1/7

Brugbart svar (0)

Svar #3
27. august 2007 af mathon

eller

Brøk_2 - brøk_1 = 1/7


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. august 2007 af mathon


2/7 - 1/7 = 1/7

8/14 - 6/14 = 2/14 = 1/7

...

Svar #5
27. august 2007 af Lisa02 (Slettet)

er der et bestemt mønstre, siden du fx ved hvilken brøker du skal bruge?

Svar #6
27. august 2007 af Lisa02 (Slettet)

hov nej, jeg glemte at sige at man kun må bruge STAMBRØKER!

Brugbart svar (0)

Svar #7
27. august 2007 af mathon


(1/(-42)) - (1/(-6)) = 1/7

-1/42 + 1/6 = -1/42 + 7/42 = 6/42 = 1/7

Skriv et svar til: Brøker

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.