Matematik

F

27. august 2007 af razi (Slettet)
Funktionen f er givet ved


Vis, at f er monoton og bestem f(3). Beregn endelig:

Svar #1
27. august 2007 af razi (Slettet)

Hey
sorry det gik for hurtigt. her er den fulde opgave. Håber i kan hjælpe mig med den..

Funktionen f er givet ved
f(x) = In(x^2-1)+x, x>1

Vis, at f er monoton og bestem f(3). Beregn endelig: (f^-1)'(3+In8)

På forhånd tak.


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. august 2007 af mathon


beregn f'(x)

beregn f'(x) = 0....

Svar #3
27. august 2007 af razi (Slettet)

for at vise den er monoton?

Brugbart svar (0)

Svar #4
28. august 2007 af mathon


for at finde de kritiske punkter = ekstremapunkter

Skriv et svar til: F

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.