Matematik
cosinus :/?
27. august 2007 af
the-tharchan (Slettet)
til de kloge hoveder opg 3.018
d. 27-08-2007 kl. 19:11 af the-tharchan (Praktikant)
i en trekant ABC, hvori <B er stump, er <A=21.2 grader, |BC|= 6.9 og |AC|= 14.2
beregn vinklerne B og C
beregn |AB|
Beregn arealet af trekanten ABC
Svar #1
d. 27-08-2007 kl. 19:21 af mathon (Lektieguru)
sin(B) = 14,2*sin(21,2)/6,9 B>90
nu beregnes C 0 180° - (A+B)
c = sin(C)*6,9/sin(21,2°)
Svar #2
d. 27-08-2007 kl. 19:22 af mathon (Lektieguru)
nu beregnes C 0 180° - (A+B) --> nu beregnes C = 180° - (A+B)
Svar #3
d. 27-08-2007 kl. 20:07 af the-tharchan (Praktikant)
tusind tak (:
Svar #4
d. 27-08-2007 kl. 20:25 af the-tharchan (Praktikant)
hva er enlig du mener med C 0 :O?
d. 27-08-2007 kl. 19:11 af the-tharchan (Praktikant)
i en trekant ABC, hvori <B er stump, er <A=21.2 grader, |BC|= 6.9 og |AC|= 14.2
beregn vinklerne B og C
beregn |AB|
Beregn arealet af trekanten ABC
Svar #1
d. 27-08-2007 kl. 19:21 af mathon (Lektieguru)
sin(B) = 14,2*sin(21,2)/6,9 B>90
nu beregnes C 0 180° - (A+B)
c = sin(C)*6,9/sin(21,2°)
Svar #2
d. 27-08-2007 kl. 19:22 af mathon (Lektieguru)
nu beregnes C 0 180° - (A+B) --> nu beregnes C = 180° - (A+B)
Svar #3
d. 27-08-2007 kl. 20:07 af the-tharchan (Praktikant)
tusind tak (:
Svar #4
d. 27-08-2007 kl. 20:25 af the-tharchan (Praktikant)
hva er enlig du mener med C 0 :O?
Skriv et svar til: cosinus :/?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
