Matematik

Diff

28. august 2007 af razi (Slettet)

Hey
Hvordan differentieres denne funktion?

f(x)=cos(-3x-(pi/6))

På forhånd tak:)

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. august 2007 af ibibib (Slettet)

Det er en sammensat funktion.

Brugbart svar (0)

Svar #2
29. august 2007 af Erik Morsing (Slettet)

(f(g(u))'=f'(g(u))*g'(u), så f'(x)=-sin(-3*x-(pi/6)*(-3) eller

3*sin(-3*x-pi/6)

Skriv et svar til: Diff

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.