Matematik
Polynomie
29. august 2007 af
piter (Slettet)
Kan et 4.gradspolynomier være voksende eller aftagende?
Hvis ja/nej hvorfor?
Hvis ja/nej hvorfor?
Svar #1
29. august 2007 af Esbenps
Ja, det kan et 4.gradspolynomium godt, da det ikke nødvendigvis har 0 som differentialkvotient.
Eksempel:
p(x) = x^4
p'(x) = 4x^3
Det er fx voksende...
Eksempel:
p(x) = x^4
p'(x) = 4x^3
Det er fx voksende...
Skriv et svar til: Polynomie
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
