Matematik

LIGNING

29. august 2007 af Kristian22 (Slettet)
Hvad bliver denne ligning med udregning:

(x+2)^2 = (x-2) (x+2)

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. august 2007 af tazz0r (Slettet)

x^2+4x+4=x^2-4

Brugbart svar (0)

Svar #2
29. august 2007 af himstregims (Slettet)

(x+2)^2=(x-2)(x+2)<=>x^2+4x+4=x^2-4<=>x^2+4x+8=x^2<=>x=-8/4<=>x=-2

Skriv et svar til: LIGNING

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.