Matematik
kan ikke huske regnereglen
29. august 2007 af
Milldirt (Slettet)
hvilken regneregel skal man bruge når man skal addere 2 paranteser hvor indholdet er ganget med hinanden.
eks. (x^3*y)+(x^2*y^2)
der står ikke noget i min matematikbog:S
eks. (x^3*y)+(x^2*y^2)
der står ikke noget i min matematikbog:S
Svar #1
29. august 2007 af Madsst (Slettet)
det kan ikke umiddelbart forsimples ved at lægge det sammen, så ingen regel...
Svar #2
29. august 2007 af dnadan (Slettet)
Det kan dog gøres medere simpelt ved at sætte fælles faktorer udenfor parentes:
(x^3*y)+(x^2*y^2) =x^3*y+x^2*y^2= x^2*y(x+y)
(x^3*y)+(x^2*y^2) =x^3*y+x^2*y^2= x^2*y(x+y)
Skriv et svar til: kan ikke huske regnereglen
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
