Kemi

Opløselighed

30. august 2007 af bobo__55 (Slettet)
Hvordan finder jeg rumfanget af en opløsning indeholdende 75g CaCl2 i 100g H20?

s=75g/100g for CaCl2
M(CaCl2)=111g/mol
Densitet=1,42g/ml

Tak.

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. august 2007 af Kemiersjov (Slettet)

75 + 100 = 175 g i alt.

Hvis massefylden er 1,42 g/ml, hvor mange ml fylder så 175 g ?

Svar #2
30. august 2007 af bobo__55 (Slettet)

Facitlisten siger 123 ml? :S

Brugbart svar (0)

Svar #3
30. august 2007 af Kemiersjov (Slettet)

Kan du danne tallet 123 ml ud fra 175 g og 1,42 g/ml ?

Svar #4
30. august 2007 af bobo__55 (Slettet)

Hehe.. Der kan man bare se, kemi ér sjovt.. Takker

Skriv et svar til: Opløselighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.