Matematik
logaritme
02. september 2007 af
- L.I.M - (Slettet)
Styrken af et jordskælv kan angives ved det såkaldte Richeterval. Sammenhængen mellem den energimængde E, målt i joule, et jordskælv frigiver, og Richetetallet m er givet ved:
log E = 2,4 m - 1,2
Beregn Richtertallet m for et jordskælv, der frigiver en energimængde på 8,0 * 10^13
nogen der vil hjælpe :( ???
log E = 2,4 m - 1,2
Beregn Richtertallet m for et jordskælv, der frigiver en energimængde på 8,0 * 10^13
nogen der vil hjælpe :( ???
Svar #1
02. september 2007 af Benjamin. (Slettet)
Hvad tror du selv, du skal gøre først, når du har fået givet E = 8,0*·10^13, og du er blevet bedt beregne m?
Skriv et svar til: logaritme
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
