Andre fag

reduktion meget simpel

02. september 2007 af u2006 (Slettet)
jeg kan ike løse dem her, har i nogle bud

på forhånd tak

7 (x-1) – (5+x)=

2a – (3x+2) – (a-2) * 2

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. september 2007 af mathon


7 (x-1) – (5+x) = (7*x-7*1) - (5+x) = (7x-7) - (5+x)

en plus-parentes hæves uden videre, medens en minus-parentes hæves ved, for- og regnetegn(+/-) skiftes:

(7x-7) - (5+x) = 7x-7 - 5-x

x'er og tal regnes sammen hver for sig

6x-12

Svar #2
02. september 2007 af u2006 (Slettet)

hvordan løser man den anden

Svar #3
02. september 2007 af u2006 (Slettet)

?

Brugbart svar (0)

Svar #4
02. september 2007 af mathon


...hvad har man forsøgt sig med, som var så resultatløst, at man end ikke har fundet det betimeligt, at bringe det frem i nærværende Forum - om man må spørge???...

Skriv et svar til: reduktion meget simpel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.