Fysik

w til J

03. september 2007 af do-zap (Slettet)
opgaven er

jeg skal om regne 800W til joule men kan ikke finde forholdene


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. september 2007 af -Zeta- (Slettet)

800 W => 800 J/s

eller

800 W*s => 800J

Svar #2
03. september 2007 af do-zap (Slettet)

okay tak. vil det sige at vis jeg har en effekt på 800w i 210 sek
så er det J=800w*210sek

Brugbart svar (0)

Svar #3
03. september 2007 af mathon


...det vil sige, hvis jeg har en effekt på 800W i 210 sek
så er energien E = 800W*210s = 800W*210s = 168000Ws = 46,6667Wh

Brugbart svar (0)

Svar #4
03. september 2007 af Erik Morsing (Slettet)

800 joule/sekund * 20 sekunder

Skriv et svar til: w til J

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.