Matematik
bestem f(3), når f(x)= x^3-6^2
03. september 2007 af
the-tharchan (Slettet)
bestem f(3), når f(x)= x^3-6^2 :O':O?
jeg troede først det var 2x^2-12x, men hva giver det :O?
jeg troede først det var 2x^2-12x, men hva giver det :O?
Svar #3
03. september 2007 af Sherwood (Slettet)
F(3) betyder at x skal være lig med 3
F(x)= 3 betyder at y skal være lig med 3.
Som Jannik.rl har gjort skal du altså bare indsætte 3 på x' pladser. Her er det gjort med din rettelse.
F(x)=x^3-6x^2
F(3)=3^3-6*3^2
F(3)=-27
F(x)= 3 betyder at y skal være lig med 3.
Som Jannik.rl har gjort skal du altså bare indsætte 3 på x' pladser. Her er det gjort med din rettelse.
F(x)=x^3-6x^2
F(3)=3^3-6*3^2
F(3)=-27
Skriv et svar til: bestem f(3), når f(x)= x^3-6^2
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
