Matematik
trekant
04. september 2007 af
thelife (Slettet)
hej
der står i min opg at
i trekant PQR er p 35 grader
PR=130
arealet af PQR er 4473,90
bestem PQ
hvordan løser man denne opgave
der står i min opg at
i trekant PQR er p 35 grader
PR=130
arealet af PQR er 4473,90
bestem PQ
hvordan løser man denne opgave
Svar #1
04. september 2007 af -Zeta- (Slettet)
Har du tegnet trekanten?
I så fald kan du vel se, at den klassiske arealformel kan benyttes?
Areal = 0.5 * a * b * sinC
Sig til hvis det stadig volder problemer.
I så fald kan du vel se, at den klassiske arealformel kan benyttes?
Areal = 0.5 * a * b * sinC
Sig til hvis det stadig volder problemer.
Svar #2
04. september 2007 af mathon
T = (1/2)*|PQ|*|PR|*sin(P),
(som du kender fra fx. T = (1/2)*bc*sin(A)),
hvoraf
4473,90 = (1/2)*|PQ|*130*sin(35°)
...isoler |PQ|...
Svar #4
04. september 2007 af -Zeta- (Slettet)
#3.
Det er bare godt med mange "bud" på banen. ;-)
..."mange bække små gør en stor å".
Det er bare godt med mange "bud" på banen. ;-)
..."mange bække små gør en stor å".
Skriv et svar til: trekant
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
