Kemi
fra g/ml til mol/L
04. september 2007 af
blomst89 (Slettet)
Hej..
Jeg har regnet følgende ud:
m = M · n
n: 0,0226 mol M: 74,096 g/mol
m = 74,096 g/mol · 0,0226 mol
m = 1,674 g
1,674 g / 10
=0,167 g/100mL
nu skal jeg så også finde det i mol pr. L
hvordan gør man det?
Jeg har regnet følgende ud:
m = M · n
n: 0,0226 mol M: 74,096 g/mol
m = 74,096 g/mol · 0,0226 mol
m = 1,674 g
1,674 g / 10
=0,167 g/100mL
nu skal jeg så også finde det i mol pr. L
hvordan gør man det?
Svar #1
04. september 2007 af Kemiersjov (Slettet)
Du har allerede regnet det meste ud.
Hvorfor deler du 1,674 med 10?
Du skriver n=0,0226 mol og 100 ml. Hvis de to angivelser hænger sammen, skal du derfor beregne, hvor mange mol, der er i en ltr. (1000 ml)
Hvorfor deler du 1,674 med 10?
Du skriver n=0,0226 mol og 100 ml. Hvis de to angivelser hænger sammen, skal du derfor beregne, hvor mange mol, der er i en ltr. (1000 ml)
Skriv et svar til: fra g/ml til mol/L
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
