Matematik
2 sek. hjælp:)
06. september 2007 af
Skat1 (Slettet)
sæt mest muligt uden for parentes?
hvordan regner jeg den ud?
-9XB+6A:
hvordan regner jeg den ud?
-9XB+6A:
Svar #2
06. september 2007 af mis-miav (Slettet)
Er det en speciel funktion?
Altså hvordan ska den ende med A og B??
Altså hvordan ska den ende med A og B??
Svar #3
06. september 2007 af Skat1 (Slettet)
altså:
-9x:9xb= -3(3xb (den her kan jeg ikke finde ud af hvad skal give??-9x:6a =
-9x:9xb= -3(3xb (den her kan jeg ikke finde ud af hvad skal give??-9x:6a =
Skriv et svar til: 2 sek. hjælp:)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
