Matematik
Tangent ligning??
08. september 2007 af
Chingy88 (Slettet)
Hejsa. er igang med min mat opgave, og er gået helt i stå ved denne opgave her:
Bestem en ligning for den vandrette tangent til grafen for funktionen f(x) = 1 / x^2+x+1 ??
Nogle som kan hjælpe mig lidt videre
Bestem en ligning for den vandrette tangent til grafen for funktionen f(x) = 1 / x^2+x+1 ??
Nogle som kan hjælpe mig lidt videre
Svar #2
08. september 2007 af Chingy88 (Slettet)
Så får jeg x = -0,5. ved jeg ikk rigtig hvad jeg mere skal gøre
Svar #3
08. september 2007 af ibibib (Slettet)
Det er ikke rigtigt. Har du skrevet opgaven rigtigt op?
=\frac{1}{x^2}+x+1$)
Svar #5
08. september 2007 af ibibib (Slettet)
Hmm.
Men du har regner rigtigt.
Du skal nu bestemme ligningen for den vandrette linje der går gennem punktet (-½,f(-½)).
Men du har regner rigtigt.
Du skal nu bestemme ligningen for den vandrette linje der går gennem punktet (-½,f(-½)).
Skriv et svar til: Tangent ligning??
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
