Matematik
partiel intergration!
09. september 2007 af
Katrine1912 (Slettet)
jeg skal finde intergralet af x*ln(x)
og får at man skal sige (1/2)x^2*ln(x)-((1/6)x^3*ln(x)) Men får ikke det rigtige resultat, hvad er der i vejen?
og får at man skal sige (1/2)x^2*ln(x)-((1/6)x^3*ln(x)) Men får ikke det rigtige resultat, hvad er der i vejen?
Svar #1
09. september 2007 af Erik Morsing (Slettet)
Mit forslag:
integr(u*v)=u'v+integr(uv'). Sæt u lig x og v=ln(x) Jeg ahr ikke regnet det igennem.
integr(u*v)=u'v+integr(uv'). Sæt u lig x og v=ln(x) Jeg ahr ikke regnet det igennem.
Svar #2
09. september 2007 af Katrine1912 (Slettet)
Jeg har fundet ud af det, det var bare en dum fejl!
Skriv et svar til: partiel intergration!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
