Matematik
fra f(x) til f '(x)
09. september 2007 af
ninja89 (Slettet)
Jeg skal beregne f'(x) ved hjælp af denne formel:
f(x)=x^3-3x^2-10x+24
Er ikke helt sikker på resultatet, men kommer den ikke til at se ca. sådan her ud:
f'(x)=3x^2-6x-10+24
Eller tager jeg helt fejl?
f(x)=x^3-3x^2-10x+24
Er ikke helt sikker på resultatet, men kommer den ikke til at se ca. sådan her ud:
f'(x)=3x^2-6x-10+24
Eller tager jeg helt fejl?
Svar #3
09. september 2007 af Mandelbrot (Slettet)
"24^1 => 1*24^0 => 1"??
24 differentieret giver 0.
24 differentieret giver 0.
Skriv et svar til: fra f(x) til f '(x)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
