Matematik
Integral..
09. september 2007 af
An-ders (Slettet)
hmm, opgaven lyder.. Funktionen har forskriften f( t )=2t. Angiv en regneforskrift for den funktion F, der opfylder at F'( t )=f( t ), og hvor grafen skærer t-aksen for t=-1
anyone? help :)
anyone? help :)
Svar #1
09. september 2007 af Civilingeniøren (Slettet)
Idet F(t) er stamfunktionen til f(t) skal du starte med at integrere
f(t)=2t. Dette medfører en integrationskonstant, som du dernæst bestemmer udfra oplysningen om at f(t) går igennem punktet (-1,0).
Giver det mening? :-)
f(t)=2t. Dette medfører en integrationskonstant, som du dernæst bestemmer udfra oplysningen om at f(t) går igennem punktet (-1,0).
Giver det mening? :-)
Skriv et svar til: Integral..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
