Matematik
Vektor regning
09. september 2007 af
vestorp (Slettet)
I Et koordinatsystem er to vektorer a(t-1 over t+1) 0g b=(3 over 1)
Har fået t til at blive 0,5..
Bestem så alle tal t, således at vinklen mellem a og b er 60 grader..
Håber virkelig i vil hjælpe mig..
mikael
Har fået t til at blive 0,5..
Bestem så alle tal t, således at vinklen mellem a og b er 60 grader..
Håber virkelig i vil hjælpe mig..
mikael
Svar #1
09. september 2007 af ibibib (Slettet)
Det første giver ingen mening.
Bestem så alle tal t, således at vinklen mellem a og b er 60 grader:
a·b=|a||b|cos(v)
(t-1)3+(t+1)1 = sqrt((t-1)²+(t+1)²)·sqrt(10)·0,5
osv.
Bestem så alle tal t, således at vinklen mellem a og b er 60 grader:
a·b=|a||b|cos(v)
(t-1)3+(t+1)1 = sqrt((t-1)²+(t+1)²)·sqrt(10)·0,5
osv.
Svar #2
09. september 2007 af Civilingeniøren (Slettet)
# 1
Sådan har jeg også valgt at fortolke opgaven, og er i øvrigt enig i fremgangsmåden :-)
# 0
Du ønsker altså at bestemme t, således at vinklen mellem vektorerne a og b er 60°?
Sådan har jeg også valgt at fortolke opgaven, og er i øvrigt enig i fremgangsmåden :-)
# 0
Du ønsker altså at bestemme t, således at vinklen mellem vektorerne a og b er 60°?
Svar #3
09. september 2007 af ibibib (Slettet)
#2 Der er vist 2 spørgsmål og det første er "hemmeligt"...
Skriv et svar til: Vektor regning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
