Matematik

er det korrekt

10. september 2007 af LiseKirstine (Slettet)
http://peecee.dk/?id=67203

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. september 2007 af Erik Morsing (Slettet)

der, hvor du skriver: y-værdierne findes skal du indsætte værdierne for x, altså f(3)= o.s.v.

Svar #2
10. september 2007 af LiseKirstine (Slettet)

Sådan?? men det skal godt nok stå i f'(x) ligningen ik??

http://peecee.dk/?id=67219

Svar #3
10. september 2007 af LiseKirstine (Slettet)

stemmer set så ikke med at x1=3 x2=1 og y1=54 y2=6

Skriv et svar til: er det korrekt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.