Matematik
Richterskalen
10. september 2007 af
saif89_dk (Slettet)
Hej.........
Hvor mange større var svingningerne i jordoverfladen i Peru 2007 ift. skælvet i Kobe 1995.
I Kobe 1995 var richterskalaen 7,2 og i Peru var 7,9.
Så skal vi finde svingningerne ved bruge formlen: R=log(a/T)+B, R=richter tal, a=svingninger, T=jordskælvsbølge, B=konstant.
hvordan kan vi finde a hvis vi har 2 ubekendte, og vi ved ikke hvad er konstanten.
Hvor mange større var svingningerne i jordoverfladen i Peru 2007 ift. skælvet i Kobe 1995.
I Kobe 1995 var richterskalaen 7,2 og i Peru var 7,9.
Så skal vi finde svingningerne ved bruge formlen: R=log(a/T)+B, R=richter tal, a=svingninger, T=jordskælvsbølge, B=konstant.
hvordan kan vi finde a hvis vi har 2 ubekendte, og vi ved ikke hvad er konstanten.
Skriv et svar til: Richterskalen
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
