Matematik

Haster ligninger

11. september 2007 af sukkertrold-xD (Slettet)
Nogen der vil hjælpe mig med at få løst de her.

a) 4
- x - 3 = 7x
7
b) 3 4
- x- - = 2
4 5
c) 7 parentes omkring den her 3 3 11
- - x+ - = --
4 7 8 9

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. september 2007 af Erik Morsing (Slettet)

kan du ikke skrive det lidt pænere?

Brugbart svar (0)

Svar #2
11. september 2007 af noveau (Slettet)

det er simpelt hen umuligt at se hvad du mener :) skriv det lidt mere overskueligt, så er der mange til at hjælpe

Skriv et svar til: Haster ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.