Matematik
hey.. mangler assitance nu..!
11. september 2007 af
NIcklas 69 (Slettet)
hey sidder lige med en opgave.. håber der er nogen der kan kan hjælpe mig..
opgaven:
En cirkel er givet ved funktionen x^2 + y^2 -8x +3y = 20
Find centrum og radius for cirklen. Tegn cirklen.
nogen der kan hjælpe mig? eller fortælle mig hvad jeg skal gøre..?
opgaven:
En cirkel er givet ved funktionen x^2 + y^2 -8x +3y = 20
Find centrum og radius for cirklen. Tegn cirklen.
nogen der kan hjælpe mig? eller fortælle mig hvad jeg skal gøre..?
Svar #1
11. september 2007 af danielruhmann (Slettet)
(x - x0)^2 + (y - y0)^2 = r^2
Forekommer denne formel bekendt?
Forekommer denne formel bekendt?
Svar #4
11. september 2007 af Erik Morsing (Slettet)
omskriv den til: (x-4)^2+(y+1,5)^2+....her skal det stå med minus foran, som du får for meget, når du ganger ud.
Svar #5
11. september 2007 af NIcklas 69 (Slettet)
okay tak for svaret.. men hvordan finder jeg radius og centrum?
Skriv et svar til: hey.. mangler assitance nu..!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
