Matematik

reducer

13. september 2007 af zhandra (Slettet)
hvordan reducer man dette :

xy+x^2/xy

På forhånd tak :D

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. september 2007 af mathon


xy + x^2/(xy) = xy + x/y = xy^2/y + x/y = (xy^2+x)/y

Svar #2
13. september 2007 af zhandra (Slettet)

hvor kommer det der (^2) i 3 led fra ?

Brugbart svar (0)

Svar #3
13. september 2007 af ABreine (Slettet)

Er ikk helt sikker på jeg har læst den rigtigt, men:
Hvis der står: (xy+x2)/(xy), så bare sæt x uden for en parantes i tælleren, og forkort den væk.

Svar #4
13. september 2007 af zhandra (Slettet)

nåe okay :D tak for hjælpen ..

Skriv et svar til: reducer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.