Biologi

Rapport??

15. september 2007 af mis90 (Slettet)
Min lærer har skrevet det her til mig. Men forstår det ikke helt. Nogle der lige kan hjælpe miq med, at skrive det på en forståelse måde?

du skal beskrive sund kost for dig (med et eksempel på kost for en dag). Med dit aktivitetsniveau, din kropsbygning osv. hvis du har behov for at tabe dig, har en sygdom eller lider af nogle mangler, så skal det med.
Om du stiller det op i et skema eller skiver det som tekst er op til dig.

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. september 2007 af Erik Morsing (Slettet)

Eksempel:

Om morgenen spiser jeg Ota Solgryn med skummetmælk og uden sukker, det er sundt og nærende og giver en masse energi. Om formiddagen snupper jeg lige jeg et æble eller en pære, det er frugt med vitaminer og mineraler. Til frokost groft brød med tomat, det grove brød er godt at tygge i, godt for tænderne og godt for gummerne, og så er det let fordøjeligt, jeg spiser også gerne magert kød og så en æggemad, det sidste giver mig proteiner. Om eftermiddagen drikker jeg et glas appelsinjuice naturel og spiser en banan, og om aftenen står den på grøn mad, flæsk og andre fede sager undgår jeg.
Inden sengetid kan jeg godt finde på at tygge i et stykke tørt rugbrød eller en rå gulerod, det er fiberkost og renser tarmsystemet.

Svar #2
15. september 2007 af mis90 (Slettet)

okay tak .. hvad med det her:

Du kan sammenligne resultatet med hvad du spiser og og skrive det i en konklusion, eller du kan nøjes med at konkludere ud fra det du har skrevet

Brugbart svar (0)

Svar #3
15. september 2007 af Erik Morsing (Slettet)

Konklusion:
Alt i alt forsøger jeg at leve et sundt liv, ikke blot hvad angår kosten, det er ikke tilstrækkeligt, jeg dyrker også jævnligt motion, og min løbetur før aftensmaden vil jeg ikke undvære. Det giver velvære, og man er frisk og fuld af energi til lektierne både på og udenfor skolen.
En sund sjæl i et sundt legeme, det er mit motto.

Svar #4
15. september 2007 af mis90 (Slettet)

okaay Tak Erik :)

Brugbart svar (0)

Svar #5
15. september 2007 af Erik Morsing (Slettet)

Godt, men det skal ikke skrives direkte af, du skal blot bruge det til inspiration.

Svar #6
15. september 2007 af mis90 (Slettet)

Jaja selvf :)

Skriv et svar til: Rapport??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.