Matematik
Er dette rigitgt??
16. maj 2004 af
MadsII (Slettet)
Jeg skal finde stamfunktionen til:
Int = integralet
Int af x cos(x^2)
t = x^2 =>
dt = 2x dx <=>
dx = 1/(2x) dt
Int cos(t) dx
= Int x cos(t) 1/2x) dt
= 1/2 Int cos(t) dt
= 1/2 [cos(t)]
Er det rigtigt...??
På forhånd tak!
Int = integralet
Int af x cos(x^2)
t = x^2 =>
dt = 2x dx <=>
dx = 1/(2x) dt
Int cos(t) dx
= Int x cos(t) 1/2x) dt
= 1/2 Int cos(t) dt
= 1/2 [cos(t)]
Er det rigtigt...??
På forhånd tak!
Skriv et svar til: Er dette rigitgt??
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
