Matematik
DIFF: P(x)= h(x) * F(g(x))
15. september 2007 af
stinefh (Slettet)
hej
hvad gør man hvis man skal differere det? hvad regner man ud først???
P(x)= h(x)*F(g(x))
jeg ved hvordan man gør hvad man kun har "gange-delen", og jeg ved også godt med den sammensatte funktion, men...
hvad gør man når de skal kombineres???
hvad regner man ud først???
hvad gør man hvis man skal differere det? hvad regner man ud først???
P(x)= h(x)*F(g(x))
jeg ved hvordan man gør hvad man kun har "gange-delen", og jeg ved også godt med den sammensatte funktion, men...
hvad gør man når de skal kombineres???
hvad regner man ud først???
Skriv et svar til: DIFF: P(x)= h(x) * F(g(x))
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
