Matematik
skæringspunkt
16. september 2007 af
dalle-rumv (Slettet)
Hvordan beviser man skæringspunktet ?
Svar #3
16. september 2007 af dalle-rumv (Slettet)
Hvordan beviser man et skæringspunkt ud fra to linier,
fx.
y = 4x + 3
Y = 10 * 0,24^x
Jeg har sat dem ind i en graf og kan godt finde dem, men jeg skal lave en krontrol af at jeg har aflæst rigtig. Hvordan?
- På forhånd tak.
fx.
y = 4x + 3
Y = 10 * 0,24^x
Jeg har sat dem ind i en graf og kan godt finde dem, men jeg skal lave en krontrol af at jeg har aflæst rigtig. Hvordan?
- På forhånd tak.
Svar #4
16. september 2007 af ibibib (Slettet)
Sæt din aflæsning ind i begge forskrifter. Hvis y-værdien bliver den samme passer din aflæsning.
Skriv et svar til: skæringspunkt
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
