Matematik

Geometri og vektorer

16. september 2007 af 171089 (Slettet)
hej.. håber der er nogen der kan give mig noget til at løse denne opgave:

I en trekant ABC er vinkel C ret. Endvidere er siden b=3 , og vinkelhalveringslinjen vA=4

Bestem de ukendte sider og vinkler..

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. september 2007 af ibibib (Slettet)

Beregn først ½A vha.
cos(½A)=3/4

Svar #2
16. september 2007 af 171089 (Slettet)

½A er det halvdelen af vinkel A..??

Jamen jeg kender slet ik vinkel A så jeg kan tage cos(½A)

Svar #3
16. september 2007 af 171089 (Slettet)

har forstået hvordan jeg skal lave det.. tak

Skriv et svar til: Geometri og vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.