Matematik

Stamfunktion?

16. september 2007 af rikshan (Slettet)
Er der en venlig sjæl der lige vil godkende om dette er rigtigt;

Opgaven lyder således :

Bestem en stamkfkt til funktionen f(x) = e^x * sin(x)

Og jeg har fundet frem til at stamfkt er FX= e^x*cos(x)

Er dette rigtigt- Hvis ikke, kan en ikke lige forklare mig hvad jeg så skal.


Med mange hilsner- Og på forhånd tak

Rikshan//

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. september 2007 af ibibib (Slettet)

Det er ikke korrekt. Du skal lave partiel integration to gange.

Svar #2
16. september 2007 af rikshan (Slettet)

Hvordan så??
..Hm
Så er jeg forvirret
Kan du hjælpe mig lidt nærmere - så jeg kan komme på rette spor???

Brugbart svar (0)

Svar #3
16. september 2007 af ibibib (Slettet)

f(x)=e^x
g(x)=cos(x)

Svar #4
16. september 2007 af rikshan (Slettet)

Jamen det var jo hvad jeg fandt frem til?
Hm.. Er det så løsningen??

Brugbart svar (0)

Svar #5
16. september 2007 af ibibib (Slettet)

Nej, jeg skrev jo i #1 at du skal lave partiel integratiuon to gange. Det gælder stadig.

Svar #6
16. september 2007 af rikshan (Slettet)

-jamen det er det jeg siger, der forstår jeg IKKE!.
Hmm.. Nu er jeg ikke mat ekspert.

Men ..Hm.. Det du har gjort ved #3 var at du diff fuktionen?

Hm..

Brugbart svar (0)

Svar #7
16. september 2007 af ibibib (Slettet)

Partiel integration er en formel som kan slås op.



I #3 skrev jeg hvad f 0g g er i formlen.

Svar #8
16. september 2007 af rikshan (Slettet)

Hmm..

Dvs integral(cosx)* (e^x)dx?

MY goood...

Ja.. Jeg ved du har forklaret det.. Men fatter hat jo!

Brugbart svar (0)

Svar #9
16. september 2007 af ibibib (Slettet)

Har du brugt formlen før? Denne er sværere end de fleste...







Nu har jeg brugt formlen to gange.
Nu skal du opfatte udregningerne som en ligning og isolere.


Svar #10
16. september 2007 af rikshan (Slettet)

Nej har ikke brugt formlen før nemlig :(

Svar #11
16. september 2007 af rikshan (Slettet)

Forvirring ovenpå forvirring..
Jeg troede det bar simplere..
Men kan se at det er værere end det kan tænkes.
Jeg kan ikke se mig ud af det du har skrevet foroven..

Er der så en løsning==??

Brugbart svar (0)

Svar #12
16. september 2007 af ibibib (Slettet)










Svar #13
16. september 2007 af rikshan (Slettet)

OOOoooh. Jeg beklager hvis jeg har irriteret dig, det har jeg sikkert.
Men denne opg er en af mine svagheder.

Og jeg ved ikke hvad, men er det så løsningen- i så fald. TAK.
Men har ikke forstået det ;´(

Brugbart svar (0)

Svar #14
16. september 2007 af ibibib (Slettet)

Løsningen står nederst.
Noget er gået galt når din første partielle integrations-opgave er denne.

Brugbart svar (0)

Svar #15
16. september 2007 af mathon


måske kan dette hjælpe
se
http://www.peecee.dk/index.php?id=68186

Svar #16
16. september 2007 af rikshan (Slettet)

#14

Ja det har du ret i ....

Jeg har aldrig inte. 2 gange. Nu sidder jeg lige med min bog- og har dette noget at gøre med 3- regnereglen??


Burde man have lært d i 2g?

Brugbart svar (0)

Svar #17
16. september 2007 af ibibib (Slettet)

Det er A-niveau stof, fra den svære del.
3-trinsreglen? Nej, det er ikke den.

Svar #18
16. september 2007 af rikshan (Slettet)

Jamen..
Hvad hedder emnet så??
Hvis det ikke er regnereglen..

Den siger " de 3 integretaionsregler"

Brugbart svar (0)

Svar #19
16. september 2007 af ibibib (Slettet)

Det kan godt være en af "de 3 integrationsregler". Den formulering kender jeg ikke.

Svar #20
16. september 2007 af rikshan (Slettet)

Jeg KAN ikke en engang slå den op- i vores bog :(

Forrige 1 2 Næste

Der er 26 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.