Matematik
matematisk formel
17. september 2007 af
DeutscherDäne (Slettet)
opgave:
"på de store oceaner er bølgehøjden prportional med vinhastigheden i 2. potens.
a) indfør passende betegnelser og opstil en matematisk formel der beskriver sammenhængen mellem bølgehøjde og vindhastighed"
Jeg ville svare:
Jeg betegner bølgehøjde "h" da der er tale om en højde. Vindhastigheden får betegnelsen "v" eftersom hastighed i fysikkens verden altid skrives med v.
Formlen hedder h=v^2
ER DETTE RIGTIGT? Jeg finder det slet ikke realistisk, og slet ikke hvis h og v har SI-enheder !!!
"på de store oceaner er bølgehøjden prportional med vinhastigheden i 2. potens.
a) indfør passende betegnelser og opstil en matematisk formel der beskriver sammenhængen mellem bølgehøjde og vindhastighed"
Jeg ville svare:
Jeg betegner bølgehøjde "h" da der er tale om en højde. Vindhastigheden får betegnelsen "v" eftersom hastighed i fysikkens verden altid skrives med v.
Formlen hedder h=v^2
ER DETTE RIGTIGT? Jeg finder det slet ikke realistisk, og slet ikke hvis h og v har SI-enheder !!!
Svar #1
17. september 2007 af DeutscherDäne (Slettet)
nå, men formlen skal nok hedde h=k*v^2, hvor k er en konstant med enhederne m/s^2
Skriv et svar til: matematisk formel
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
