Matematik
Ligning
18. september 2007 af
KME89 (Slettet)
Hvordan løser jeg en opagve der lyder således :
Omskriv 4x^2-12x+9 til formen (ax+b)^2
(a+b)^2=a^2+b^2+2ab
og
(a-b)^2=a^2+b^2-2ab
a^2 - 2*a*b + b^2 = (a-b)^2
4x^2 - 12x + 9 = (2x)^2 - 2 * (2x) * 3 + 3^2 = (?-?)^2....
ka ikk komme vidre hvad gør jeg nu ?
Omskriv 4x^2-12x+9 til formen (ax+b)^2
(a+b)^2=a^2+b^2+2ab
og
(a-b)^2=a^2+b^2-2ab
a^2 - 2*a*b + b^2 = (a-b)^2
4x^2 - 12x + 9 = (2x)^2 - 2 * (2x) * 3 + 3^2 = (?-?)^2....
ka ikk komme vidre hvad gør jeg nu ?
Skriv et svar til: Ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
