Matematik
vektor
18. september 2007 af
kim_possible1 (Slettet)
vektor a = (1;4), vektor b = (6;k-2) og vektor c = (k^2-4;3)
hvordan bestemmer jeg værdien af k, når
vektor b er ortogonal med vektor c?
og når længden af vektor c = 5?
nogen som kan vise et eksempel
hvordan bestemmer jeg værdien af k, når
vektor b er ortogonal med vektor c?
og når længden af vektor c = 5?
nogen som kan vise et eksempel
Svar #1
18. september 2007 af Benjamin. (Slettet)
Når to vektorer i planen er ortogonale, er deres skalarprodukt lig med 0. Dvs.:
(6;k-2)·(k²-4;3) = 0
Og når længden er lig med 5, har du
sqrt((k²-4)^2+3²) = 0
(6;k-2)·(k²-4;3) = 0
Og når længden er lig med 5, har du
sqrt((k²-4)^2+3²) = 0
Skriv et svar til: vektor
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
