Matematik
Mere hjælp
18. september 2007 af
kazyka (Slettet)
hvis man har -3x^2-2x+1=0 så divider jeg med -3 så det bliver x^2+2/3x-1/3=0 hvad skal jeg nu
Svar #1
18. september 2007 af ABreine (Slettet)
du skal udregne det som en andengradsligning. Altså finde determinanten, og derefter finde svarene.
d<0, ingen svar
d=0, et svar
d>0, 2 svar
d<0, ingen svar
d=0, et svar
d>0, 2 svar
Skriv et svar til: Mere hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
