Matematik
vektor
18. september 2007 af
Mælkebøtten (Slettet)
______________________________________(2)
Lad der være givet punktet Q(6,6) og vektor-a=(1)
og P(4,5)
1. Bestem en ligning for den rette linie l, der går gennem Q, og som har vektor-a som retningsvektor.
Er der nogen der kan hjælpe mig igang med denne opgave?
Lad der være givet punktet Q(6,6) og vektor-a=(1)
og P(4,5)
1. Bestem en ligning for den rette linie l, der går gennem Q, og som har vektor-a som retningsvektor.
Er der nogen der kan hjælpe mig igang med denne opgave?
Svar #1
18. september 2007 af ABreine (Slettet)
har vektor a ikk 2 koordinater? ellers er det jo ikk en vektor, en nulvektor måske, men så har den jo ingen retning..
Svar #2
18. september 2007 af ABreine (Slettet)
Og hvis koordinaterne er (2;1), så kan du jo finde hældningskoefficienten, og dernæst sætte, (6,6) ind i y = ax + b, og så finde b.
Skriv et svar til: vektor
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
