Matematik
Integrale
18. september 2007 af
Katrine1912 (Slettet)
Hej! Jeg skal finde integralet af f(x)=(1+(tanx)2)/tanx
Jeg har reduceret den til f(x)=(1/tanx)+tanx Er dette korrekt?
Nu sal jeg så finde stamfunktionen, hvordan gør jeg lettest det? Har forsøgt substitution, men synes det bliver noget rod!
Jeg har reduceret den til f(x)=(1/tanx)+tanx Er dette korrekt?
Nu sal jeg så finde stamfunktionen, hvordan gør jeg lettest det? Har forsøgt substitution, men synes det bliver noget rod!
Svar #2
18. september 2007 af Katrine1912 (Slettet)
Tusind tak! Så simpelt at man ser sig blind på det;-)
Skriv et svar til: Integrale
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
