IT
Problem
18. september 2007 af
pa8n (Slettet)
Nogen der vil hjælpe mig med opgaven
http://www.daimi.au.dk/dIntProg/exercises/2-2-3/2-2-3.shtml
http://www.daimi.au.dk/dIntProg/exercises/2-2-3/2-2-3.shtml
Svar #2
18. september 2007 af kleif
private Person lover = null;
public Person lover {
get ( return lover; )
set ( lover = value; )
}
/**
* = the person's lover (null if no lover)
*/
public Person getLover() {
return lover;
}
/**
* Set the person's lover to newLover
*/
public void setLover(Person newLover) {
lover = newLover;
}
public Person lover {
get ( return lover; )
set ( lover = value; )
}
/**
* = the person's lover (null if no lover)
*/
public Person getLover() {
return lover;
}
/**
* Set the person's lover to newLover
*/
public void setLover(Person newLover) {
lover = newLover;
}
Skriv et svar til: Problem
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
