Matematik
Integralet..
17. maj 2004 af
MadsII (Slettet)
Jeg har lige et sidste spr. mht. stamfunktioner. Jeg skal finde stamfkt. til følgende:
Int (1+(tanx)^2) /tanx dx
= Int (1+(tanx)^2) 1/(tanx) dx
Så bruger jeg partiel integration:
tanx * 1/tanx + INt tanx (tanx/tanx^2)
Men det giver to... jeg ved jeg har lavet en fejl, men kan ikke lige se hvor..?? Lidt hjælp=?? PLz.
Int (1+(tanx)^2) /tanx dx
= Int (1+(tanx)^2) 1/(tanx) dx
Så bruger jeg partiel integration:
tanx * 1/tanx + INt tanx (tanx/tanx^2)
Men det giver to... jeg ved jeg har lavet en fejl, men kan ikke lige se hvor..?? Lidt hjælp=?? PLz.
Skriv et svar til: Integralet..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
