Matematik
potens og parentes
19. september 2007 af
Lisa02 (Slettet)
man skal få et regnestykke til at give:
3^5-2^5
Nogen der kan hjælpe mig på vej?
3^5-2^5
Nogen der kan hjælpe mig på vej?
Svar #1
19. september 2007 af josemaria (Slettet)
Hvad er det præcist man skal? Hvad står der i opgaven? :S
Svar #2
19. september 2007 af Lisa02 (Slettet)
man sku fx i forrig opg. udregne, om denne formel var sand:
a^3-b^3 = (a-b)(a^2+ab+b^2) hvilket den jo var.
SÅ står der: afrpøv formlerne for a=3 og b=2. Opstil en tilsvarende formel for a^2-b^2
a^3-b^3 = (a-b)(a^2+ab+b^2) hvilket den jo var.
SÅ står der: afrpøv formlerne for a=3 og b=2. Opstil en tilsvarende formel for a^2-b^2
Skriv et svar til: potens og parentes
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
