Matematik

hjælp til TI89 titanium

21. september 2007 af tazz0r (Slettet)
hvordan kan man løse ligninger med denne lommeregner
som 4(x+7)-5x=6-2x <--- hvordan taster man den ind på lommeregneren så den kan løse den ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. september 2007 af Calensuleion (Slettet)

Du skriver i home:
solve(4(x+7)-5x=6-2x,x)
Du kan bare skrive solve ellerfinde den ved at trykke f2, så står den øverst

Brugbart svar (0)

Svar #2
21. september 2007 af mathon


solve(4(x+7)-5x=6-2x,x)


,x) til sidst betyder: "løst med hensyn til x"

Svar #3
21. september 2007 af tazz0r (Slettet)

tak

Brugbart svar (0)

Svar #4
21. september 2007 af calamaris (Slettet)

NOgen dfer ved, hvordan man reducere?

Brugbart svar (0)

Svar #5
21. september 2007 af Molle (Slettet)

Det burde den gøre ved at du bare taster stykket ind og trykker enter. (læg mærke til, at den nogen gang reducere anderledes, end hvad man ville gøre i hånden).

Brugbart svar (0)

Svar #6
21. september 2007 af knap-saa-hoej (Slettet)

Ellers tryk på F2 i home og vælg expand, mener jeg nok!
og skriv expand(4(x+7)-5x=6-2x,x)

Skriv et svar til: hjælp til TI89 titanium

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.